Over Ons

Vizier Friesland is een klein, maar enthousiast, flexibel en professioneel bedrijf, opgericht in 2009 door Edwin Broekhof. Vizier Friesland kenmerkt zich door een no-nonsense instelling. De werkwijze is praktisch, gericht op samenwerking en een open, heldere communicatie.

Doen wat je zegt, en zeggen wat je doet

Vizier Friesland heeft ruime ervaring op het gebied van zelfstandig ondernemerschap, en beschikt over expertise in het opzetten en uitvoeren van trainingen, opdrachten en projecten voor, of in samenwerking met, diverse organisaties binnen bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Daarnaast biedt Vizier Friesland individuele ondersteuning aan zowel zelfstandigen als particulieren.

Voorbeelden hiervan zijn:

  • het bieden van ondersteuning aan ondernemers, bijvoorbeeld bij het opstarten van een eigen onderneming, of juist bij een dreigende beëindiging;
  • het uitvoeren van individuele re-integratietrajecten voor bijvoorbeeld UWV en Sociale Diensten;
  • het ontwikkelen en uitvoeren van projecten, gericht op stimulering van ondernemerschap;
  • het opzetten en uitvoeren van OndernemersProgramma’s voor diverse gemeenten in Noordwest Friesland.

Vizier Friesland is geregistreerd Jobcoach bij de beroepsvereniging JobCoaches Nederland, is daarnaast verbonden aan diverse ondernemersnetwerken en beschikt over een groot netwerk binnen zowel profit als non-profit organisaties.